Bli med på moroa!


Vi ønsker å bli flere musikanter for å ivareta den gode tradisjonen og merkevaren som korpset gjennom mange år har bygget. Er du skolekorpsmusikant og tiden begynner å bli moden for større musikalske utfordringer, du har parkert instrumentet på hylla for en stund, eller spiller du et instrument, men har aldri spilt i korps, er du hjertelig velkommen hos oss.


Vi øver normalt hver mandag kl. 18.30 - 21-30 i Musikkhuset ved Ryenskrysset i Tveit.


Kom gjerne innom på en øvelse, eller ta kontakt med leder Kristoffer Munksgaard leder@tum.no eller dirigent Daniel Sørensen dirigent@tum.no

Om korpset


Korpset ble opprettet i 1991 etter sammenslåing av Tveit Musikkorps og Union Musikkorps.


TUM er nok for mange kjent for sin presise og militære stil når det marsjeres, men vi byr på så mye mer enn bare dette. Konsertsesongen starter i august og varer frem til desember. Vårens program starter over nyttår og innebærer konsertmusikk, gatemarsjer og showmusikk til vår årlige formasjonsdrill. Formasjonsdrillen er vårt tyngste kjennetegn og har sin årlige premiere på nasjonaldagen. Videre viser vi drillen ved flere anledninger også utenlands. Vi har bl.a. deltatt ved Musikkparade i Tyskland, Ringeriderfesten i Sønderborg, Berlin Tattoo, Tattoo Saint-Quentin i Frankrike, Bremen Tattoo, Spasskaya Tower Festival i Moskva og deltatt i diverse konkurranser rundt omkring i Europa.


Mer historie og meritter på vår Wikipedia-side.